Musique
Këndojn Dhe Ekzekutojn Anëtarëte Ansamblit Autokton - Rugova

Këndojn Dhe Ekzekutojn Anëtarëte Ansamblit Autokton - Rugova

Titres

 • 13 Kënga E Bajram Currit 5:15
 • 12 Kënga E Malësorëve 1:47
 • 11 Kënga E Meta Balit 3:56
 • 10 Loj, Loj, Luani 2:55
 • 9 Kënga E Fytit 1:37
 • 8 Boll E Mirë Kundrat Me Thembra 2:27
 • 7 Valija E Rugovës 2:44
 • 6 Duet Fleta - Melodi Rugovase 2:19
 • 5 Melodi E Malësorëve 1:13
 • 4 Kënga E Hysen Bajrit 2:50
 • 3 Besëlidhja E Rugovës 6:26
 • 2 Kemi Pas Një Adet Të Keq 5:21
 • 1 Duet Kavalash 3:04

Dans la même catégorie