Musique
Këngë dhe valle 2016

Këngë dhe valle 2016

 • artiste(s) : Edi Furra
 • date : 01 juillet 2016
 • catégorie : Pop

Titres

 • 11 Jam dorzu 4:15
 • 10 O llokum 3:00
 • 9 Je si rrush 3:37
 • 8 Lena lena 3:12
 • 7 Qapkenja 3:49
 • 6 Aman e kam dasht nje zambak 2:49
 • 5 O moj dashnore 4:31
 • 4 Era kajrajfil dhe valle 4:48
 • 3 Nusja jon me limona 2:54
 • 2 E mire e mire sikur molla 4:23
 • 1 Po na lujka nona 1:42

Autres albums de l'artiste

Dans la même catégorie